Sifo Standardbudsjett Kalkulator

Regningskonto Selv så kjører jeg et veldig "stort" oppsett med ganske mange kontoer. Faste utgifter går til/fra regningskonto, men ting som kommunale avgifter og strøm som kan endre seg ganske mye gjennom et år, har egne kontoer. Kommuale avgifter rører jeg sjelden, men strømkontoen tømmer jeg i april/mai dersom det er stort overskudd. På samme måte

30. nov 2009.

Du kan vurdere dine forbruksutgifter opp mot tilsvarende husholdning som din egen i standardbudsjett 2012 – SIFO for alminnelige.

Svar: Svaret er basert på standardbudsjett frå SIFO for 2008.

Her kan eleven bruke same kalkulator som for bustadlånet, men velje ei nominell rente på 20 %.

Sifo: Gå inn på siden og velg Standardbudsjett på høyre side, deretter Kalkulator. Her fyller man inn diverse informasjon i rullgardinmenyen, og trykk Vis resultat til slutt. 2. Sparebank1: Ved å trykke Verktøy i fanelisten øverst, deretter Budsjettskjema. Der får man opp tre budsjettvalg. 3.

Har du en plan når du går i butikken? Eller handler du på impuls? Det siste er vanlig, spesielt nå i sommer-varmen. Det sier.

Kalkulator, både som frittstående verktøy når sak ikke er.

Gjengir automatisk 1) SIFO standardbudsjett for registrert husstand, 2) detaljert livsoppholdssats ved.

Standardbudsjett Vi tar utgangspunkt i nettsidene til Statens institutt for forbruksforskning. Vi skal kikke nærmere på et standardbudsjett utarbeidet av instituttet. Ved å legge inn ulike parametre i en kalkulator, kan vi få beregnet et forventet pengeforbruk. a.

Vi er 2 voksne og venter barn snart, ifølge SIFO blir det 18.800 i måneden. Har utbetalt rett over 20.000 og det dekker uten problemer alle våre daglige utgifter, både det som regnes in i SIFO-kalkulatoren og husleie etc. Vi har nok til overs til at sparekontoen vokser jevnt + full overføring til BSU.