Sølvkort Dnb

Leve brukskonto Leverandør *: DNB Bank ASA Markedsområde: Landsdekkende Produktnavn: Leve brukskonto Produktpakke: Sølvkort Krav om annet produkt?: Ja. Forutsetter medlemskap?:

Kredittkorteter et av DNB sine beste kort fordi det blant annet gir følgende fordeler : 4,00% drivstoffrabatt; Rabatt i utvalgte butikker og hoteller; Supertilbud med.

DnB er Norges største finansinstitusjon og tilbyr selvsagt et bredt utvalg av kredittkort. Ikke alle kort er tilgjengelige for alle, det vil variere alt etter hvilket kundeforhold du har til banken, men vi skal her se på de mest vanlige kredittkortene fra DnB. DnB Sølvkort

7. mai 2014.

DNB. 29K subscribers. Subscribe. Vi har lansert det kuleste kortet for deg som er student, lærling eller i førstegangstjeneste. Se alle fordelene!

DNB Bank ASA Sølv Mastercard kredittkort fra DNB Bank har i kredittramme og 45 dager rentefri periode. Les vurderingen og søk nå via Kredittkort.com. Data fra Finansportalen.

bilde av slvfarget visa og mastercard fra dnb. Bestill sølvkort. Med Sølv Visa får du et kort som kan benyttes over hele verden, bruken belastes din konto direkte.

Fra og med 1. november 2018 avsluttet American Express (AmEx) sitt samarbeid med DNB for å selv ta over driften av sin portefølje. Overtakelsen bød samtidig på en rekke endringer. Ikke minst i navnestrukturen – og per i dag sitter det amerikanske selskapet igjen med tre SAS-relaterte kredittkort på det norske markedet, henholdsvis Classic, Premium og Elite.

DNB Bank ASA Sølv Mastercard kredittkort fra DNB Bank har i kredittramme og 45.

Spesielle betingelser, Med sølvkort får du Visa-kort, nett- og mobilbank,

Hei, Jan Arne! I denne saken bør du nok heller ta kontakt med DNB, vi sender aldri ut kort. 🙂

Jeg reiser ikke mye, og stort sett i europa. Ser sølvkort med fri bagasje hadde vært nyttig. Bruker Viatrum og DNB Saga MC/EB. I min Eurobonusoversikt har jeg fire flygninger og 3100 grunnpoeng (og 42000) poeng totalt.

Melhusbanken No Nettbank 1. Gi tilgang til din nettbank ved å opprette bruker via nettbanken. For å gi tilgang må du ha fullmakt som administrator. 2. Gi tilgang til en eller flere kontoer i annen parts nettbank ved å fylle ut denne fullmakten. For raskest tilgang til kontoene, velger du signering med bankID. 28. jan 2020. Sesongkort betales

DnB Sølvkort. For eksisterende kunder i DnB er Sølvkortet det vanligste kredittkortet å bli tilbudt. Dette er et kredittkort av typen MasterCard, med en kredittgrense.