Sparekonto

Spar penger med god innskuddsrente etter dine behov. Vi tilbyr en sparekonto med gunstig rente og frie uttak. Velkommen til Nordax.

Norske muslimer hindres i å ta opp boliglån på grunn av islams renteforbud. Nå kan rentefritt lån bli en realitet.

Det avgjørende for valget av høyrentekonto er kort og godt den effektive renten. Legg inn beløp, og få opp listen sortert etter effektiv rente.

Sparekonto Start Har du barn, barnebarn eller nokon du ønsker å spare til i alderen 0-18 år er dette kontoen som sikrar framtida deira. Sparekontoen har god rente frå første krone, og er barnet under 8 år blir det medlem i Kongleriket.

Det er lurt å ha en sparekonto i tillegg til brukskonto. Sparekonto passer for deg som ønsker bedre rente enn på brukskonto og fleksibilitet. Det er ingen krav til.

En sparekonto er en konto som har ekstra god rente, slik at du får mest igjen for pengene du ønsker å spare. Hva er innskuddsrente? Innskuddsrente er renten du.

Sparekonto, 1,49. 17, SpareBank 1 Søre Sunnmøre, BSU / LOfavør BSU / BSU+ etter fylte 34 år, 1,30. 18, MYBANK ASA, Sparekonto, 1,29. 19, Bank Norwegian.

Beste Sparerente 2019 Historiske Nominell Rente Vs Effektiv Rente I renteeksempelet ser du en representativ effektiv rente, og i selve tabellen ser du nominell rente fra og til. Se den omfattende oversikten over alle forbrukslån. Det er også viktig å tenke på at effektiv rente blir større, dess lavere lån du tar opp. Dette er nettopp fordi alle

En sparekonto for foreldre som vil spare penger til barna sine. Sparekonto for ungdom Du som er ung får vår beste rente fra første krone på sparepengene dine.

Sparekonto i Santander, 1,65 % rente fra første krone, ingen gebyrer, ingen bindingstid, ubegrenset antall uttak. Opprett sparekonto her.