Statoil Aksjer Kurs

Oslo Børs tilbyr handel i egenkapitalinstrumenter, derivater og renteprodukter. IT-selskapet ELOP ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market. Dermed ble det satt ny rekord for antall nye selskaper på Børsen i løpet av en julimåned.

Anders Opedal tar over som konsernleder 2. november. Eldar Sætre vil være tilgjengelig som rådgiver frem til han går av med.

En internasjonal komité har nettopp fastslått at ordningen med Sentre for fremragende forskning (SFF) har vært en suksess.

Equinor er Norges nasjonale oljeselskap og den største aktøren på den norske kontinentalsokkelen innenfor leting, utbygging og produksjon.

Hovedindeksen la på 854,63 poeng etter å ha svekket seg med minimale 0,03 prosent, da Oslo Børs stengte for handel fredag.

Avismagnat og demokratiforkjemper Jimmy Lai (71) er pågrepet i Hongkong, siktet for brudd på den nye sikkerhetsloven. Han.

69 kroner for Statoil-aksjen. OSLO: Morgendagen blir begynnelsen på en ny epoke for Statoil, sa konsernsjef Olav Fjell søndag, dagen før selskapet noteres på Oslo Børs.

DN Investor gir deg markedsoversikt og nye spennende verktøy som kan hjelpe deg å få oversikt over finansmarkedene.

Siste Kurs 142,30. Kursforandring 1 dag -1,30|-0,91%. Per 06.08.2020.

gjeld og preferanseaksjer (og eventuelle andre finansieringskilder), der vi bruker.

Equinor ASA formerly known as, Statoil ASA is an integrated oil and gas company.

Kursoversikt; Meldinger og rapporter; Data; Primærinnsidere.

20.07.2020 08:44 :46, Equinors aksjespareprogram viderefordeler aksjer, FLAGGING.

Folkeaksjen Statoil Forumet har vært i drift over et halvt år og ingen følger denne her? Vi er nå kommet dit hen at Helge Lund, tidligere Aker Kværner, overtar sjefsstolen i Statoil om noen dager.

Investeringsprofil: Equinor Aksjer Norge: Verdipapirfondet Equinor Aksjer Norge er et aksjefond med mål om å oppnå en moderat risikojustert meravkastning i forhold til fondets referanseindeks. Midlene investeres i et bredt utvalg av selskaper, normalt notert på Oslo Børs, med god spredning mellom selskaper og bransjer.

14. mai 2018.

Ved inngangen til 2016 var Statoils aksjekurs nede i 103 kroner per aksje. Samme år nådde oljeprisen bunnen, etter en lengre periode med.

Pågripelsen anses som en trussel mot byens pressefrihet. I alt ti personer er pågrepet i forbindelse med politiaksjonen mot.

Dette er den ultimate guiden til hvordan du kjøper og selger aksjer i 2020.

selskapet skaper – enten i form av et økonomisk utbytte eller en høyere aksjekurs .

Hvilken kurs som vil bli benyttet for et betalingsoppdrag er avhengig av hvilket tidspunkt vekslingen utføres på. Kursene som oppgis i Dagens valutakursliste er derfor ikke et tilbud til våre kunder om kjøp eller salg av valuta til denne kursen med mindre betalingsoppdragets karakter* og behandlingen av dette er slik at vekslingskursen som er oppgitt i Dagens valutakursliste benyttes.