Unio Storebrand

Premium Forsikring Leiebil fra Europcar. Reduser din egenandel til 0,- med Premium Forsikring. If hjelper deg med å velge riktig forsikring. Sjekk pris på forsikring hos Nordens største forsikringsselskap. Lånekassen Kalkulator Nedbetaling Husk at stipend og lån fra lånekassen også blir skrevet som en inntekt hos. Gå så inn på en boligkalkulator, og juster litt på rentene

Start pensjonssparingen og kjøp de forsikringene du trenger. Vi hjelper deg å ta smarte valg for en bedre økonomi.

Bærekraft i forsikring. I Storebrand jobber vi for å gjøre forsikringsoppgjøret mest mulig bærekraftig. Det skal lønne seg å unngå skader, og skulle skaden oppstå gjør vi alt vi kan for at du skal få et så «grønt» oppgjør som mulig.

I 2015 inngikk Unio bankavtale med Storebrand, etter hard konkurranse fra flere andre store aktører. Nå forlenges avtalen med tre år. Storebrand er en bank som tilbyr sine kunder gode og enkle løsninger med gode betingelser.

Boliglånsrente Danske Bank tilbyr nå boliglånsrente fra 1,30 prosent. Tilbudet gjelder for produktet Boliglån Ung for de som er medlem av Akademikerne. – Det er så vidt jeg vet det beste tilbudet akkurat nå. Du får en gunstig boliglånsrente. Søk nå og få svar innen kort tid. Kalkulatoren krever javascript for å fungere. Beregn pris på

Detaljer for boliglånet: Bruk oss som hovedbank og få vår beste rente. Mulighet for lang nedbetalingstid. Bind renten inntil 20 år, på hele eller deler av lånet.

Lenders are finding that residential mortgages are often one of the biggest line items on their books when it comes to carbon.

1992: UNI Storebrand mislykkes i forhandlingene med Skandia om etablering av et norskledet nordisk storselskap. 1996: Selskapet endrer navn til Storebrand ASA og etablerer Storebrand bank ASA. 1999: Storebrand, Skandia og Pohjola samler sin skadeforsikringsvirksomhet i det nye nordiske svenskregistrerte selskapet «If Skadeförsäkring ab».

Eidsberg Bank 25. nov 2019. Eidsberg Sparebank er en vital, offensiv bedrift som har vært i virksomhet i hele 171 år. Banken har en interessant historie. Les gjerne følgende. I Eidsberg Sparebank er det ingen eiere som tar ut utbytte, men pengene brukes til å bygge en bedre og solid bank for våre kunder, samt bidrag til