Verdivurdering Dnb

DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Vurderer du å selge din bolig gir våre meglere deg en verdivurdering,

DNB Eiendom og Eiendomsmegler 1 brukte rundt ti minutter, mens Privatmegleren brukte kun fem minutter. Hvor mange arbeidsdager etter besøket meglerne brukte på å gi meg verdivurdering, varierte mer. DNB Eiendom brukte om lag tre arbeidsdager, Privatmegleren brukte to arbeidsdager og Eiendomsmegler 1 brukte tre og en halv arbeidsdag.

En verdivurdering kan du altså ta uavhengig om du skal selge eller ikke og ofte gjør meglere dette som en tjeneste for deg, kostnadsfritt. Få verdi på din bolig fra flere meglere Hvis du ønsker å ta en verdivurdering for å finne ut hva boligen din er verdt, kan det være lurt at du først innhenter tilbud fra flere eiendomsmeglere.

Den aller enkleste verdifastsettelsen av en bolig er en såkalt E-takst. Dette er en verdivudering megleren foretar. E-takst er utviklet av Eiendomsverdi, som eies av DNB, Nordea, Sparebank 1 og Eika Boligkreditt. – En E-takst er en enkel verdivurdering som utarbeides i forbindelse med refinansiering av lån og lignende forhandlinger med banken.

Med lokalkjente meglere over hele landet, er vi aldri langt unna. Finn ditt nærmeste kontor.

– Den sterke veksten i bruken av e-takst innebærer at løsningen er i ferd med å bli en ny bransjestandard, noe som igjen vil styrke kvaliteten på boliglånsporteføljen og gi økt trygghet for banken, bankens investorer og lånekunden, sier Svein Rønning, kredittsjef i DNB.

DNB Eiendom tilbyr meglertjenester via over 140 meglerkontorer i landet.

DNB Eiendom er den foretrukne eiendomsmegler av 2,3 millioner kunder.

fra opp til 5 meglere for salg av bolig eller verdivurdering, helt uforpliktende og gratis.

Hvor Mye Skatt Skal Jeg Betale 2017 Trodde du norsk strøm er ren? Det er 98 prosent av den, i form av vann- og vindkraft. Men denne renheten har kraftselskapene. Skattepliktige inntekter for bosatte personer 17 år og eldre. Mill.kr1Publisert 20. april 2020. 2019, 2018, 2018 – 2019. Endring i prosent. 1Siste årgang viser. Formuen til John Arild Ertvaag og hans familie

En verdivurdering kan du altså ta uavhengig om du skal selge eller ikke og ofte gjør meglere dette som en tjeneste for deg, kostnadsfritt. Få verdi på din bolig fra flere meglere. Hvis du ønsker å ta en verdivurdering for å finne ut hva boligen din er verdt, kan det være lurt at du først innhenter tilbud fra flere eiendomsmeglere.

Ta kontakt for uforpliktende verdivurdering. En megler kommer hjem til deg og utarbeider en vurdering av hvilken markedsverdi din bolig har.

Mulighet for gratis verdivurdering fra eiendomsmegler. Hvis du ønsker et mer nøyaktig bilde av hva boligen din er verdt i dagens marked, kan nok verdivurdering fra eiendomsmegler være det mest treffsikre. Mange meglere gir gratis verdivurdering i håp om.

En verdivurdering handler om å fastsette boligens antatte verdi i boligmarkedet. Hva boligen er verdt, avhenger av markedsverdien – altså hva kjøperne er villig til å betale for den. Faktorer som ligger til grunn for en slik verdivurdering er blant annet beliggenhet, standarden på boligen, størrelsen på.

I den ferske utlånsundersøkelsen til Norges Bank rapporterte bankene om økt etterspørsel etter boliglån i årets andre kvartal.

Mulighet for gratis verdivurdering fra eiendomsmegler. Hvis du ønsker et mer nøyaktig bilde av hva boligen din er verdt i dagens marked, kan nok verdivurdering fra eiendomsmegler være det mest treffsikre. Mange meglere gir gratis verdivurdering i håp om at du skal velge dem som megler når du skal selge.

Når lånet utbetales får du bankens beste rente. Skal du selge dagens bolig, ordner selvfølgelig DNB Eiendom en gratis verdivurdering.

Selskapet er en del av DNB, Norges største finanskonsern, som ble grunnlagt 4. desember 2003 etter en fusjon mellom DnB og Gjensidige NOR. DNB Eiendom.

De hjelper deg med å selge din bolig, om det skulle være å få boligen klar for visning, verdivurdering eller noe annet du trenger hjelp med. Åpningstider &.